woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Illegale Braziliaan gearresteerd voor gewelddadige hotelberoving in Suriname

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

Op dinsdag 19 september 2023 werd de 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst, die illegaal in Suriname verbleef, aangehouden in het ressort Geyersvlijt door de Recherche van Regio Paramaribo. R.D. wordt ervan verdacht eerder die dag, samen met drie handlangers, de 43-jarige V.D. in een hotel in de buurt van de Tourtonnelaan met geweld te hebben beroofd van zijn gouden halsketting, horloge, zonnebril en een aanzienlijk geldbedrag in Amerikaanse dollars.

De benadeelde deed aangifte op het politiebureau Geyersvlijt en het onderzoek werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. Uit voorlopig politieonderzoek blijkt dat de aangever rond 08.00 uur ‘s ochtends wilde gaan ontbijten. Bij het openen van zijn kamerdeur werd hij onmiddellijk aangevallen door vier ongewapende mannen die hij herkende.

Hij werd geslagen en beroofd van de eerder genoemde bezittingen. Na de beroving vluchtten de verdachten in een onbekende richting. De benadeelde liep een snijwond in zijn gezicht op en klaagde over pijn in zijn hele lichaam, waardoor medische behandeling noodzakelijk was.

Na het verkrijgen van informatie werden de verdachten geïdentificeerd en slaagde de Recherche van Regio Paramaribo erin om de verdachte R.D. in de omgeving van de Tourtonnelaan aan te houden. Er wordt gewerkt aan de arrestatie van de drie voortvluchtige verdachten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.D. door de politie in hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeIllegale Braziliaan gearresteerd voor gewelddadige hotelberoving in Suriname