dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Illegaal vuurwapen en drugs ontdekt bij aanhoudingen in Albina

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

Op zaterdag 16 september 2023 werd de 44-jarige verdachte J.R. tijdens een uitgebreide controle van stootgroep-Oost in samenwerking met leden van het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) en de Unit verkeer-Oost (UVO) aangehouden te Albina, op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen (WVM). Bij de verdachte werden 58 gram marihuana en 67 gram hasj aangetroffen. Deze zaak wordt overgedragen aan de politie van Albina voor verdere onderzoek.

Daarnaast werd ook de 26-jarige verdachte S.V. aangehouden tijdens deze actie door het eerdergenoemde gemengde team van Oost. In het voertuig van de verdachte werden 8 gram sukru, een fijnweger en een illegaal vuurwapen met 3 scherpe patronen van kaliber 7.62 mm aangetroffen en in beslag genomen. Ook deze zaak is overgedragen aan Recherche Oost, voor verdere onderzoek.

Tijdens de algehele controle zijn in totaal 41 voertuigen gecontroleerd, waarbij 10 boetes zijn uitgeschreven voor verschillende overtredingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeIllegaal vuurwapen en drugs ontdekt bij aanhoudingen in Albina