maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Identiteit drie verkeersdoden Coronie bekend; een overlevende

lees ook ...

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-ja...

De afdeling Public Relations van de politie heeft de namen van de drie personen die op 14 maart bij een verkeersongeval in Coronie zijn omgekomen, bekendgemaakt. Het gaat om de 64-jarige autobestuurder Samigoen Kramontono en de twee mede-inzittenden Soerin Rambharons Mesre (25) en Ritesh Doerga (38).

De 23-jarige Sonny T. overleefde het ongeval en werd voor medische hulp met de ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie afgevoerd.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de autobestuurder Kramontono met de drie mede-inzittenden over de Weg naar Coppename reed, gaande richting Nickerie. Ter hoogte van kilometer 24 verloor de automobilist de controle over de besturing van het voertuig, waarna de auto over de kop sloeg en in de goot terechtkwam.

De ontzielde lichamen zijn inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeluk is in handen van de politie van Coronie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeIdentiteit drie verkeersdoden Coronie bekend; een overlevende