vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Hoogzwangere vrouw en partner betrapt op winkeldiefstal: Drie aanhoudingen door RBTM

lees ook ...

Legale en illegale vuurwapens gevonden in woning na melding ...

Onlangs heeft de politie van bureau Flora ingegrepen na een ruzie tussen twee broers, waarbij bedreigende taal werd geuit. Tijdens het conflict zijn twee vuistvuurwapens en twee jachtgeweren in beslag...

Het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) heeft onlangs de verdachten M.B., J.A. en A.J. aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij diefstallen in verschillende winkels in de ressorten Leiding en Zanderij gedurende de afgelopen maanden. Uit het initiële politieonderzoek blijkt dat het drietal op camerabeelden is vastgelegd terwijl ze in genoemde ressorten flessen smeerolie stalen uit diverse winkels.

Bij een onderzoek in het voertuig van de verdachten werd een kleding tag remover aangetroffen, een apparaat waarmee magnetische beveiligingen van bijvoorbeeld kledingstukken worden verwijderd. Dit doet vermoeden dat de verdachten zich ook schuldig hebben gemaakt aan kledingdiefstal.

Verder onderzoek wijst uit dat de verdachten mogelijk ook betrokken zijn bij diefstallen in andere winkels, waarvan de locaties nog achterhaald moeten worden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld door de politie.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeHoogzwangere vrouw en partner betrapt op winkeldiefstal: Drie aanhoudingen door RBTM