woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Hindoepriester aangehouden voor belaging en bedreiging

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

De 37-jarige pandit R.S. is op 27 augustus door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres in het ressort opgespoord en aangehouden. Een vrouw, ene P.A. deed op 13 juli aangifte voor belaging en bedreiging tegen de pandit. Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren dat de minderjarige dochter van de aangeefster ziek was en omdat ze geen beterschap vond bij de arts is de pandit bezocht.

Het kind werd genezen en de Hindoepriester hield de aangeefster voor dat haar dochter voor volledig herstel vervolg genezingshandelingen moest ondergaan.  Op grond hiervan maakte de vrouw telefonisch een afspraak met de priester. De genezer hield de vrouw toen voor dat zij alleen langs moest lopen.

De moeder gaf gevolg hieraan en bij die gelegenheid ging zij spontaan met de man mee die seksuele handelingen met haar pleegde. Hierna ontmoette ze R.S. frequenter die zijn seksuele lusten bleef voortzetten. De priester legde zelfs de intieme handelingen tussen hem en de aangeefster vast.

Toen de vrouw op een bepaald moment realiseerde dat zij helemaal niet goed bezig was stelde zij de priester hiervan op de hoogte en besloot een einde te brengen aan de ontmoetingen met de pandit. De man kon zich niet verenigen met haar besluit en begaf zich meermalen voor de woning van de vrouw, waar hij haar chanteerde. Ook hield de priester de vrouw voor dat hij over krachten en of machten bezit, om vrouwen zwak te maken en te overhalen met hem mee te gaan.

De politie heeft de informatie uitgewerkt en de man opgespoord waarna hij op zijn adres werd aangehouden. Hij zei aan de politie dat hij de zaak al heeft besproken met de aangeefster en haar verder niet meer lastig gaat vallen.

De Hindoepriester R.S. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeHindoepriester aangehouden voor belaging en bedreiging