woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

Herhaalde aanhouding van 56-jarige kabeldief bij Latourweg

lees ook ...

Drie verdachten aangehouden bij wapenhandel nabij Hermitage ...

De verdachten S.W. (19), Ch.W. (24) en A.B. (20) zijn door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden na verkregen informatie over een geplande wapenhandel nabij de Hermitage Mall...

De 56-jarige V.L., die er een gewoonte van heeft gemaakt elektrische kabels weg te nemen, werd onlangs opnieuw gearresteerd door de politie van het bureau Latour aan de Latourweg. De wetsdienaren reageerden op een telefonische melding waarin de beller aangaf dat V.L. op heterdaad was betrapt tijdens het stelen van elektrische kabels.

Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren de bekende kabeldief V.L. aan in de berm langs de weg. Hoewel de verdachte beweerde bezig te zijn met het schoonmaken van de berm en niet bij de elektrische mast te zijn geweest, ontdekten de politieambtenaren bij nader onderzoek een stuk van de koperen kabel in de directe omgeving. Deze bleek met een scherp voorwerp van de mast te zijn gesneden.

V.L. werd verdacht van het stelen van de koperen bedrading van een dienstverlenend bedrijf. Tijdens een veiligheidsfouillering werd er ook een scherp voorwerp op de verdachte aangetroffen en in beslag genomen. Vervolgens werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om V.L. gedurende het lopende onderzoek in voorlopige hechtenis te houden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeHerhaalde aanhouding van 56-jarige kabeldief bij Latourweg