zaterdag 25 mei 2024
31 C
Paramaribo
16.4 C
Amsterdam
3.7
(3)

Heftige familieruzie in Suriname; broer bedreigt zus met de dood

lees ook ...

Politie Stolkertsijver onderschept drugs in cornflakesdozen

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft op zaterdag 11 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024 succesvolle drugsinbeslagnames uitgevoerd. Tijdens een voertuigcontrole op 11 mei 2024 ontdekten ...

De politie van het bureau Livorno heeft de verdachte Newalsing N. voor bedreiging opgespoord en aangehouden. Er is tegen hem op 16 januari aangifte gedaan op het politiebureau. Volgens de verklaring van de aangeefster is er een probleem ontstaan tussen moeder, zus en broer, omdat de overige gezinsleden willen dat zij de onderneming die zij runt en waarvan zij vergunninghouder is, moet afstaan aan haar jongere zus.

Toen zij dit weigerde te doen, ontstond er een heftige familieruzie, waarbij haar broer haar met de dood heeft bedreigd. Bij een ingesteld onderzoek werden getuigen en personen gehoord, die allen aangaven de bedreigende uitlatingen nimmer te hebben gehoord.

Naderhand werden zij allen geconfronteerd met de familieruzie en de bedreigende uitlatingen van de broer die door de aangeefster was opgenomen. De verdachte werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeHeftige familieruzie in Suriname; broer bedreigt zus met de dood