woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

Halskettingdief positief herkend op politiebureau

lees ook ...

Acht criminelen plegen gewapende roofoverval in goudzoekersk...

In het oosten van Suriname hebben acht criminelen een gewapende roofoverval gepleegd. Volgens een slachtoffer is hij beroofd door deze criminelen van grote geldbedragen. Het zou gaan om SRD 50.000, US...

De 27-jarige verdachte D.D. is door de politie opgespoord en aangehouden aan de Antwerpensraat. Hij zou vorige maand aan de Leo Eliazerstraat een vrouw met geweld hebben beroofd van haar gouden halsketting. Het slachtoffer deed diezelfde dag aangifte op het politiebureau Flora. Aan de hand van de uitgewerkte informatie is de verdachte op 16 februari opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

De benadeelde die door de rechercheurs voor verhoor was opgeroepen, keek uit schrik verbaasd toen zij het politiebureau binnenstapte. Op de vraag van de politie wat haar gedrag te betekenen had, verklaarde zij dat de man die met de mondkap voor de politie zat degene is die haar heeft beroofd van haar gouden halsketting.

De verdachte die werd voorgeleid, gaf juist op dat moment aan dat hij het strafbaar feit niet heeft gepleegd. Ondanks D.D. werd geconfronteerd met een foto waarop hij te zien is, bleef hij ontkennen de vrouw te hebben beroofd en op die foto te zijn.

Bij een ingesteld buurtonderzoek door de wetsdienaren gaf een getuige dezelfde beschrijving van D.D., maar de verdachte blijft ontkennen de vrouw te hebben beroofd. De buitgemaakte halsketting is nog niet achterhaald.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is D.D. door de recherche van Paramaribo achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeHalskettingdief positief herkend op politiebureau