zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Habituele drinker en geweldenaar in Suriname aangehouden

lees ook ...

Vrouw beroofd na commerciële vrijpartij

Ezechiël M. is op 3 mei door de politie van Livorno, na een vrijpartij in een pension, aangehouden voor diefstal middels geweldpleging. Hij heeft de mobiele telefoon van de vrouw weggenomen, nadat hij...

De 23-jarige habituele drinker Berto J. is op 15 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie op zijn woonadres aangehouden voor mishandeling. Zijn vrouw deed op 7 april aangifte van mishandeling tegen hem op het politiebureau.

Het slachtoffer heeft verklaard dat Berto vaak dronken thuis komt en op zulke momenten steeds ruzie met haar maakt. Op 7 april was dit weer het geval en werd zij zonder enige aanleiding met de platte kant van een scherp voorwerp geslagen.

Haar zwagerin, een jongere zus van Berto, kwam tussen beide en wist erger te voorkomen. Daarbij heeft de jongere zus ook enkele klappen moeten incasseren van Berto. Het Lichaam van het slachtoffer/ aangeefster vertoonde sporen van mishandeling.

Berto verklaarde bij de politie dat hij onder invloed van alcohol was en niet wist wat hij deed. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Hij blijkt een oud-bekende van de politie te zijn. Het is niet de eerste keer dat hij is aangehouden en opgesloten voor mishandeling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeHabituele drinker en geweldenaar in Suriname aangehouden