maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Guyanese visser vast na aanval met scherp voorwerp

lees ook ...

US$ 40.000 gestolen door gemaskerde mannen

In de vroege ochtend van zaterdag vond er een gewapende overval plaats in het ressort De Nieuwe Grond. Vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend met vuurwapens, drongen een woning binnen ondanks d...

De 42-jarige Guyanese visser C.V., ook bekend als “Strongy,” is op maandag 10 juni 2024 door het Regio Bijstandsteam West (RBTW) opgespoord en aangehouden. Tegen C.V. was er op zondag 9 juni 2024 aangifte gedaan van zware mishandeling door zijn collega visser P.R. (49) bij het politiebureau Paradise.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie bleek dat zowel de verdachte als de aangever vissers zijn en beiden verblijven in een appartementencomplex in het district Nieuw Nickerie. Op 9 juni 2024 kregen de twee een woordenwisseling nadat C.V. zijn collega P.R. voor homo had uitgemaakt.

De ruzie escaleerde toen C.V. P.R. met een scherp voorwerp achterna ging en hem meerdere snijwonden toebracht. Na zijn aanhouding werd C.V. voorgeleiding naar het politiebureau Paradise gebracht.

Het scherpe voorwerp werd door de politie gevonden en in beslag genomen. In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om de verdachte C.V. tijdens het verdere onderzoek in verzekering te stellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGuyanese visser vast na aanval met scherp voorwerp