dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Grootmoeder en kleindochter laten leven bij aanrijding

lees ook ...

Man vermoedelijk om stelen kaas vermoord

Een man is levenloos langs de weg naar Maretraite aangetroffen. De politie van Geyersvlijt ontving vrijdag rond 00.50 uur de melding dat er een lijk langs de weg was. Toen de wetsdienaren op locatie a...

Bij een verkeersongeval gisteren in Coronie zijn Oetrakoemari Barsati (56) en haar kleindochter Shanegee Barsati (13) overleden. Het verkeersongeval vond plaats op de Oostwestverbinding bij plantage Moy. De politie heeft het rijbewijs van de autobestuurder die een Fransman is, nog niet achterhaald.

Toen de politie op de plek arriveerde hadden omstanders de inzittenden uit het voertuig gehaald. Het meisje had een nekfractuur opgelopen en vertoonde geen teken van leven meer. De grootmoeder die bewusteloos was, werd gereanimeerd door omstanders.

De andere mensen in de auto, de 21-jarige bestuurder, zijn vrouw (22) en een driejarige werden samen met grootmoeder Barsatie voor medische behandeling afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Kort na aankomst in het ziekenhuis, overleed Barsati. De lijken van grootmoeder en kleindochter zijn in beslag genomen.

Volgens de politie blijkt uit voorlopig onderzoek dat de bestuurder met de vier inzittenden vanuit Paramaribo reed richting Nickerie. Op gegeven moment zou de bestuurder uitgeweken zijn voor diepe kuilen in de weg. Hij verloor de controle over de besturing van het voertuig, waardoor de auto over de kop sloeg. Het voertuig kwam tegen een schutting aan en uiteindelijk in een kanaal terecht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGrootmoeder en kleindochter laten leven bij aanrijding