donderdag 1 juni 2023
27.8 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Grafdelver opgesloten voor seksueel misbruik zwakbegaafde vrouw

lees ook ...

Drugsbestrijdingsteam houdt passagiers met 10 kg cocaïne aan...

Op zaterdagochtend 27 mei 2023 heeft het Bestrijding Internationale Drug (BID) team op de Internationale J.A.P. luchthaven twee passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aa...

De 33-jarige verdachte L.E. is door de politie van het ressort Centrum aangehouden voor seksueel misbruik. Eerder deze maand deed de 26-jarige aangeefster R.V. aangifte op het politiebureau tegen de verdachte L.E. Volgens haar verklaring begaf zij zich op 1 maart naar een begraafplaats, voor het leggen van een bloemstuk op het graf van haar grootvader.

Terwijl ze naar het graf zocht, werd zij door twee grafdelvers benaderd, die haar vervolgens hebben begeleid naar het bestuurskantoor. Na de afhandeling op het bestuurskantoor, werd zij door beide grafdelvers verder begeleid. Op een gegeven moment was de jongedame alleen met de grafdelver L.E., die haar de aanwijzing zou doen. Ter hoogte van een heuvel op de begraafplaats stelde de man haar een paar intieme vragen, waarna hij haar hand vastpakte.

L.E. deed vervolgens zijn gulp van zijn broek open en legde de hand van de aangeefster op zijn geslachtsdeel. Uit schrik wist de jonge dame op dat moment niet wat zij moest doen, waardoor de verdachte gebruik maakte van de situatie en de jongedame betastte aan haar borsten en haar geslachtsdeel.

Zijn handelingen werden gelukkig verhinderd door de medewerkster van het bestuurskantoor. Het slachtoffer zag bij die gelegenheid kans weg te komen, pakte haar fiets en spoedde zich naar huis. Zij vertelde haar moeder wat haar overkomen was en deed de volgende dag aangifte bij de politie.

Bij de voorgeleiding ontkende L.E. in eerste instantie het strafbaar feit te hebben gepleegd. Toen de politie hem confronteerde met het feit dat de jongedame heeft verklaard, dat hij een knobbel heeft aan zijn geslachtsdeel bekende hij het feit te hebben gepleegd.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de grafdelver L.E. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGrafdelver opgesloten voor seksueel misbruik zwakbegaafde vrouw