woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Goudzoeker doet aangifte tegen ex-vrouw voor verduistering van geld en sieraden

lees ook ...

Verdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal

Op donderdag 30 november 2023 is de verdachte T.S. kort na de diefstal van een zijspiegel aangehouden door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie. Een opletten...

Op zaterdag 30 september 2023 heeft de politie van bureau Latour de verdachte S.N. gearresteerd op verdenking van verduistering van geld en sieraden van haar ex-man. De benadeelde G.C., een gouddelver van beroep, heeft aangifte gedaan tegen zijn ex-vrouw op het genoemde politiebureau. Volgens de aangever hadden zij vier jaar lang een liefdesrelatie.

Vanwege zijn werk in het binnenland vertrouwde hij S.N. toe om zijn zaken te regelen. Hij gaf haar geld mee om voor hem op de bank te storten wanneer hij in de stad was, en er was ook een regeling met de bank voor het bewaren van zijn sieraden.

Zonder aanleiding belde S.N. de aangever op en vertelde hem dat ze de relatie wilde beëindigen. Daarop maakte hij een afspraak met haar om zijn geld en sieraden op te halen, maar ze liet niets van zich horen.

Telkens als hij haar belde, had ze een ander verhaal, en op een gegeven moment was ze onbereikbaar. Hierdoor besloot hij aangifte te doen tegen zijn ex-vrouw. De verdachte werd opgespoord en op 30 september 2023 gearresteerd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.N. door de politie ingesloten in het vrouwencellenhuis van politiebureau Geyersvlijt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGoudzoeker doet aangifte tegen ex-vrouw voor verduistering van geld en sieraden