donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Gouddelver zwaargewond na brandstichting; verdachte aangehouden

lees ook ...

Politie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor verme...

De politie van het bureau Livorno de 47-jarige heeft de verdachte V.A. gearresteerd op verdenking van vernieling. Deze actie volgde nadat de 67-jarige beheerder H.S. op dezelfde dag naar het politiebu...

De verdachte H.S. is door de politie van het bureau Brokopondo aangehouden, nadat hij een gouddelver in brand had gestoken. De politie van voormelde politiebureau die na de melding de plek aandeed voor onderzoek heeft geconstateerd dat zowel de verdachte H.S. als het slachtoffer als gouddelvers werkzaam zijn in het 21 Passie gebied te district Brokopondo.

Op een bepaald moment betrad de gouddelver een tunnel, dat niet in goede aarde viel, bij de verdachte. H.S. sprak zijn collega aan en bij die gelegenheid geraakte het tweetal in een woordenwisseling, waarbij H.S. brandstof op het slachtoffer gooide en hem in brand stak.

Het slachtoffer heeft ernstige brandletsels opgelopen en is voor medische behandeling opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en verkeert buiten levensgevaar. Na de daad koos de verdachte het hazenpad, maar werd later op de dag door intensief speurwerk van medewerkers van de Recherche van Regio Midden in samenwerking met Surveillance Regio Midden op een adres in Paramaribo aangehouden.

Hierna is de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de Recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte H.S. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGouddelver zwaargewond na brandstichting; verdachte aangehouden