zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

Gokverslaafde pompbediende aangehouden wegens verduistering van geldbedrag

lees ook ...

Man in Paramaribo verliest tand na woordenwisseling met wink...

De politie van het bureau Latour heeft de 62-jarige winkelier S.N., woonachtig in de omgeving van de Bakkieweg, aangehouden. De winkelier wordt ervan verdacht diezelfde dag een klant, A.M., na een woo...

Het Regionaal Bijstandsteam Midden (RBTM) heeft in samenwerking met de politie van het bureau Geyersvlijt een 37-jarige verdachte met de initialen F.S. opgespoord en gearresteerd op zijn woonadres aan de Tammengastraat. Deze verdachte werd beschuldigd van verduistering door de eigenaar van een tankstation.

Het politieonderzoek onthulde dat de verdachte, die een gokverslaving bleek te hebben, tijdens zijn dienst in de nacht van zondag 3 september op maandag 4 september 2023 omstreeks 04.00 uur beweerde dat hij naar het toilet moest. Toen zijn collega’s opmerkten dat hij te lang wegbleef, begonnen ze een onderzoek en ontdekten ze dat de pompbediende spoorloos verdwenen was.

De eigenaar inspecteerde de pomp waarbij F.S. had getankt en constateerde dat de pompbediende het geld niet had overgedragen, maar in plaats daarvan was gevlucht met een aanzienlijk geldbedrag in Surinaamse dollars (SRD). De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en bekende dat hij het geldbedrag had verduisterd en had vergokt bij Suribet.

Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie de gokverslaafde verdachte in voorlopige hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGokverslaafde pompbediende aangehouden wegens verduistering van geldbedrag