maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
3
(1)

Gezellig samenzijn eindigt in dodelijke steekpartij

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

Victor Callender, 66 jaar, is neergestoken door de 33-jarige vrouwelijke verdachte M.O. De steekpartij vond op 19 maart plaats, waarna de man op de Intensive Care belandde. Hij overleed op 21 maart in het ziekenhuis. De politie van het bureau Lelydorp deed na een verkregen melding van het Command Center de plek van het geval aan. Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een seniorenburger, die in een plas bloed lag met een steekverwonding, aan.

De ambulance werd direct ingeschakeld en de gewonde man werd overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar er operatief moest worden ingegrepen. Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de man een gezellig samenzijn had georganiseerd met enkele dames. Op een gegeven moment vond hij dat twee van de dames de plaats moesten verlaten. De dames weigerden dit te doen, omdat het lockdown was. Deze twee vrouwen hadden op dat moment twee kinderen bij zich, van wie een baby van drie maanden oud.

De man bleef erop aandringen dat beide dames weg moesten en spoot op een bepaald moment met pepperspray in de ruimte waar zij zich bevonden. Er ontstond een worsteling tussen het drietal en tijdens die worsteling ontdekte de man dat hij was gestoken. Het mes waarmee de man werd neergestoken en een balk zijn ook door de politie in beslag genomen.

Na uitgewerkte informatie werd de 33-jarige M.O. als verdachte aangemerkt. Zij werd door de politie van Lelydorp opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is M.O. in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGezellig samenzijn eindigt in dodelijke steekpartij