donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Inbreker aangehouden door buurtbewoners

lees ook ...

Schoten gelost bij gewapende overval in district Wanica

In de vroege ochtenduren van zondag, rond 02.30 uur, vond een gewapende overval plaats aan de Anand Nagarweg in het district Wanica. De daders braken een raam open om toegang te krijgen tot de woning....

De 23-jarige verdachte Tevin T. is op maandag 09 januari net na inbraak door buurtbewoners van de Sewbarath Missierstraat te Rainville staande gehouden.

De verdachte klom via een raam een woning binnen en nam daarbij een aantal goederen weg. Een oplettende buurvrouw zag de jongeman uit de woning van haar buren komen met twee grote tassen. Zij sloeg alarm en riep om hulp van de overige buurtbewoners.

De buurtbewoners gingen op het hulpgeroep af en gelukte het hun Tevin staande te houden en over te dragen aan de politie van Geyersvlijt, die inmiddels was ingeschakeld. De weggenomen goederen werden in beslag genomen en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

De verdachte Tevin werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeInbreker aangehouden door buurtbewoners