dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Gewapende mannen beroven Chinese winkels in Atjoni

lees ook ...

Broers betrokken bij conflict: arrestatie na aangifte van mi...

De politie van het bureau Livorno heeft de 39-jarige verdachte A.O. gearresteerd op verdenking van ernstige mishandeling. De aanleiding voor deze arrestatie was een aangifte die zijn 37-jarige jongere...

De politie van het bureau Atjoni ontving op maandag 25 december 2023 omstreeks 14.35 uur meldingen van meerdere berovingen bij Chinese winkels in Atjoni. Vijf gewapende en gemaskerde mannen, gekleed in camouflagepakken, waren verantwoordelijk voor de gewelddadige overvallen. De winkels Fu Ling en A Tong werden getroffen, waarbij de daders na hun daad een wapen achterlieten.

Gelukkig deden zich geen persoonlijke ongelukken voor tijdens de incidenten. Hoewel de buit vooralsnog onbekend is, zijn de daders erin geslaagd om ook het camerasysteem van de winkels buit te maken. Na de berovingen zetten de criminelen hun vlucht voort met een boot richting het stuwmeer.

Vermoedelijk hebben ze aangemeerd te Pokigron of in de omgeving van Dantabai. Het voorlopige politieonderzoek suggereert dat de verdachten mogelijk voertuigen hebben gestolen om hun criminele activiteiten uit te voeren.

De politie heeft grootschalige eenheden gemobiliseerd en kamt het gebied uit op zoek naar de gewapende overvallers. Het onderzoek naar deze zaak is nog steeds gaande.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGewapende mannen beroven Chinese winkels in Atjoni