zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Gewapende beroving in Eldoradolaan: drie verdachten aangehouden door RBTP

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

In een snelle respons op een melding van een gewapende beroving, heeft het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) op zaterdagavond 6 april 2024 drie verdachten aangehouden in de omgeving van de Tokestraat. De aangehouden personen, geïdentificeerd als J.M. (18), D.G. (24) en D.M. (19), worden ervan verdacht samen met enkele nog voortvluchtige kompanen betrokken te zijn bij een beroving eerder die avond.

Rond 19.00 uur zou een manspersoon aan de Eldoradolaan, nabij het Boys terrein, door het verdachte gezelschap zijn overvallen. Hierbij werd hij beroofd van twee iPhones en contante geldbedragen in zowel Amerikaanse dollars als Euro’s. Het slachtoffer heeft aan de confrontatie schrammen aan zijn ledematen en zwellingen in zijn gezicht overgehouden.

Op basis van de beschrijving en aanwijzingen van het slachtoffer kon het RBTP het trio lokaliseren en arresteren. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zullen daar voorgeleid worden bij een Hulp Officier van Justitie.

De politie heeft bevestigd dat de zoektocht naar de resterende betrokkenen voortgezet wordt. Deze actie van het RBTP wordt gezien als een belangrijke stap in de strijd tegen gewapende straatcriminaliteit in Paramaribo, terwijl het onderzoek naar de volledige toedracht en de voortvluchtige kompanen voortduurt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGewapende beroving in Eldoradolaan: drie verdachten aangehouden door RBTP