zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15.4 C
Amsterdam
0
(0)

Gewapende bende berooft winkeliers van geld en goud in Tomatoe

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

In de goudnederzetting Tomatoe te Langa Tabiki heeft een dramatische overval plaatsgevonden waarbij twee winkeliers het slachtoffer werden van een gewelddadige beroving door zes gemaskerde en zwaar gewapende rovers. De overvallers, die tegelijkertijd toesloegen, maakten aanzienlijke geldbedragen, belkaarten en ruwgoud buit uit de winkels.

Volgens ooggetuigen leidde de overval tot een hevige schotenwisseling tussen de daders en de aldaar aanwezige omstanders. Tijdens deze confrontatie raakte een van de verdachten gewond door een schotwond. Ondanks deze tegenslag slaagden de daders erin om met hun buit te ontkomen. De lokale gemeenschap is geschokt door de brutaliteit van de overval.

De politie, die snel ter plaatse was om het plaatselijk onderzoek te leiden, heeft veel scherpe patronen aangetroffen, wat wijst op de hevigheid van het vuurgevecht. Tot nu toe zijn de daders nog voortvluchtig, en de autoriteiten hebben een intensieve zoektocht ingezet om de gewapende bende op te sporen en te arresteren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGewapende bende berooft winkeliers van geld en goud in Tomatoe