dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

Gestolen bromfiets achterhaald; verdachte eveneens aangehouden

lees ook ...

Dodelijk incident in Surinaamse winkel: Verdachte ‘Ram...

Op zaterdag 24 februari 2024 werd G.I., ook bekend als "Rambo", betrapt tijdens het stelen van een fles parfum in een winkel aan de Drs. Sophie Redmondstraat, waar hij vermoedelijk een zwerversbestaan...

In de avond van maandag 5 februari 2024 heeft de politie van bureau Henar na het ontvangen van informatie een gestolen bromfiets opgespoord op een adres aan de Padanorijstweg in het district Nickerie. De verdachte, M.H., is vervolgens op dinsdag 6 februari 2024 opgespoord en voor een winkel in de directe omgeving van zijn woonadres gearresteerd.

In de ochtend van 5 februari 2024 had een benadeelde aangifte gedaan van de diefstal van zijn bromfiets bij voornoemd politiebureau. Volgens de aangever had hij de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari 2024 doorgebracht bij zijn vriendin, die woonachtig is langs een kleidam.

Aangezien de kleidam op dat moment onbegaanbaar was, parkeerde hij zijn bromfiets voor een winkel langs de Ir. M.N. Ataoellahweg. Bij terugkeer op de ochtend van 5 februari 2024 ontdekte hij dat zijn bromfiets door onbekenden was gestolen.

Diezelfde avond bezocht de aangever opnieuw het politiebureau en meldde dat hij informatie had ontvangen dat zijn bromfiets was gezien op een adres aan de Padanorijstweg. De politie begaf zich naar het adres en vond de gestolen bromfiets in een bad- en toiletruimte op de benedenverdieping, waar M.H. woonachtig is.

De bromfiets werd in beslag genomen door de politie. De verdachte was op dat moment niet thuis, maar werd later opgespoord en op 6 februari 2024 gearresteerd. Na voorgeleiding is de verdachte in verzekering gesteld hangende het onderzoek door de politie, na overleg met het Openbaar Ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGestolen bromfiets achterhaald; verdachte eveneens aangehouden