zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Geld van de werkgever achterover gedrukt

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

De verdachten T.K.,40 jaar en S.L., 43 jaar zijn op zondag 22 oktober 2023 voor de verduistering van cosmetische producten van hun werkgever, door de politie van het bureau Latour aangehouden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie bleek, dat de aangever goederen importeert vanuit het buitenland en dat de producten door zijn arbeiders worden geleverd aan verschillende retailers. Z.F. ontdekte in de maanden mei en juli van het lopend jaar dat er verschillen waren op de bonnen en de geldbedragen die ontvangen waren.

De werkgever stelde een intern onderzoek in en kwam tot de ontdekking dat er bonnen waren vervalst, waardoor er een groot kasverschil in SRD is. Hij confronteerde de twee arbeiders daarmee, waarbij T.K. aangaf dat hij meerdere bonnen had vervalst door producten aan derden te verkopen en het geld met S.L. te eigen bate te hebben gebruikt.

De verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGeld van de werkgever achterover gedrukt