vrijdag 22 januari 2021
24.4 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
4
(1)

Gascilinder gestolen tijdens het koken

lees ook ...

Richanand Dassasingh en Winesh Rambaran worden opgespoord

In opdracht van de procureur-generaal (pg) bij het Hof van Justitie in Suriname worden de 33-jarige Richanand Dassasingh en 23-jarige Winesh Rambaran opgespoord. Zij worden verdacht zich schuldig te h...

Een dief heeft lef gehad om een gascilinder te stelen, terwijl de bewoners aan het koken waren. Dit is zaterdagavond rond tien uur gebeurd aan de Sohawanweg. Het is de bewoners gelukt om de rover aan te houden en over te dragen aan de politie van Munder.

Volgens verklaring van de bewoners waren zij bezig te koken. Plotseling ging het vuur van hun kooktoestel uit, waardoor zij op onderzoek gingen. Tot hun verbazing zagen zij dat hun gascilinder was weggenomen.

Zij liepen toen de straat op en zagen dat een man met hun gascilinder er vandoor ging. De bewoners gingen de verdachte achterna en hielden hem aan. J.S. verklaarde aan de politie dat hij niets afweet van het strafbaar feit. Samen met de gascilinder werd hij door de politie ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Tussen september en december 2020 zijn er acht aangiften van diefstal van gascilinders geregistreerd op het politiebureau Munder. Vermoedt wordt dat J.S. zich schuldig heeft gemaakt aan deze diefstallen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte J.S. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Crime

Richanand Dassasingh en Winesh Rambaran worden opgespoord

In opdracht van de procur...

meer Crime nieuws »

meest gelezen

Boze Cubaan verwondt vijf vrienden

Lijk in vat geïdentificeerd

48 lockdownovertreders opgepakt

Grote hoeveelheid drugs gevonden

Man slaat vrouw bewusteloos

Home Crime Gascilinder gestolen tijdens het koken