dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
4
(1)

Gasbom dieven gepakt en opgesloten

lees ook ...

Illegale Braziliaan gearresteerd voor gewelddadige hotelbero...

Op dinsdag 19 september 2023 werd de 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst, die illegaal in Suriname verbleef, aangehouden in het ressort Geyersvlijt door de Recherche van Regio Paramaribo...

Het tweetal K.R en A.F worden ervan verdacht twee gascilinders van 100 lbs te hebben weggenomen op een woonadres in het ressort Latour. Een huishoudster die toezicht hield op de woning, tijdens afwezigheid van de bewoners, deed op maandag 03 juli 2023 aangifte van deze diefstal bij de politie.

De aangeefster hield de wetsdienaren voor dat zij zoals gewoonlijk op 03 juli 2023 het adres aandeed voor onderhoudswerkzaamheden in de woning, toen zij tot de ontdekking kwam dat beide gascilinders van 100 lbs door onbekenden zijn weggenomen. De daders hebben het slot van het ijzerwerk doorgesneden en na hun daad de plek verlaten met medeneming van de twee gascilinders.

De politieambtenaren stelden een onderzoek in en gelukte het hen de twee verdachten K.R. en A.F. op 07 juli 2023 in de boeien te slaan. Hierna is het tweetal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGasbom dieven gepakt en opgesloten