maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Garage met boot en auto’s in brand gestoken

lees ook ...

Zoutvleesdief aangehouden

De 48-jarige K.R., beter bekend als "Trump", is door de politie van het station Lelydorp aangehouden. Hij wordt ervan verdacht drie pakken zoutvlees gestolen te hebben uit een supermarkt in het politi...

Drie verdachten D.H. (27), C.S. (24) en de 40-jarige C.K. zijn op maandag 03 april 2023 door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden voor brandstichting. Het drietal wordt ervan verdacht op 27 maart 2023 een garage aan de Bersabalaan in brand te hebben gestoken.

De benadeelde deed dezelfde dag aangifte hiervan op het politiebureau van Uitvlugt. Naar zeggen van de aangever is de garage waarin twee auto’s en een boot waren geheel afgebrand. Na intensief speurwerk van de wetsdienaren werden de twee verdachten D.H. en C.S. in beeld gebracht, opgespoord en daarma aangehouden. Ook de eigenares van het voertuig, waarmee D.H. en C.S. zich op die dag verplaatsten, werd opgebracht voor verhoor. Volgens het voorlopige onderzoek had de eigenares C.K. haar voertuig op die dag uitgeleend aan D.H.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn D.H. en C.S. hangende het verder onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl C.K. na verhoor is heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeGarage met boot en auto's in brand gestoken