woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

G.S verkoopt stier van B.S en wordt in verzekering gesteld

lees ook ...

Autobestuurder aangehouden na ernstig ongeval op Verlengde W...

Op donderdag 21 september 2023 heeft de politie van het bureau Santoboma de 45-jarige autobestuurder A.S. aangehouden. A.S. was betrokken bij een ernstig ongeval op de Verlengde Welgedacht C-weg, waar...

De benadeelde B.S deed op 05 september jongstleden aangifte van diefstal van jonge stieren op het politiebureau van Leiding 9aGS. Uit het voorlopige onderzoek van de politie kwam naar voren dat B.S. enkele jonge stieren op een weiland van de verdachte G.S. (53) had geplaatst om te grazen onder voorwaarde dat G.S. een commissie zou krijgen als de stieren waren verkocht.

B.S. reed op 05 september 2023 toevallig voor controle van zijn stieren naar het adres van G.S. en zag een voertuig op het terrein. Bij die gelegenheid merkte hij op dat er reeds een stier die aan hem toebehoort in de laadbak van het voertuig was. Bij navraag bleek G.S. zich als de eigenaar van de stieren te hebben opgegeven en door te hebben verkocht.

De bestuurder O.R. en de verdachte G.S. werden door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau Leiding 9a. Een van de runderen is vooralsnog niet terecht. De bestuurder werd verhoord en heengezonden. G.S werd na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om bij het zien van de stier contact te maken met het politiebureau Leiding 9a op de telefoonnummers 0338010/0338182 of via het Command Center op het nummer 115.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeG.S verkoopt stier van B.S en wordt in verzekering gesteld