maandag 26 februari 2024
29 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(1)

Fietser laat het leven aan de Keizerstraat

lees ook ...

Broers betrokken bij conflict: arrestatie na aangifte van mi...

De politie van het bureau Livorno heeft de 39-jarige verdachte A.O. gearresteerd op verdenking van ernstige mishandeling. De aanleiding voor deze arrestatie was een aangifte die zijn 37-jarige jongere...

Op dinsdag 06 december jongstleden vond er omstreeks 22.55 uur een aanrijding plaats aan aan de Keizerstraat tussen een personenauto en een fietser. Er was sprake was van materiële schade en persoonlijke ongelukken.

Er werd een ambulance ingeschakeld en de19-jarige fietser Shaym Ausan, die niet aanspreekbaar was, werd voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij aankomst in de ziekeninrichting bleek Shaym het leven te hebben gelaten. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Autobestuurder E.W. deed omstreeks 00.50 uur het politiebureau aan en gaf de wetsdienaren te kennen dat hij en de fietser over de Keizerstraat reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Fred Derbystraat gaande naar de richting van de J.A. Pengelstraat. Op een bepaald moment slingerde de fietser die voorreed op het wegdek en toen de automobilist Shaym passeerde kwam het rijwiel tegen de rechterzijspiegel van de auto aan. De fietser moet daarbij de controle over de besturing van het rijwiel hebben verloren en botste vervolgens tegen een elektrische mast aan met voor hem het noodlottige gevolg.

Door de botsing kwam de auto tegen een een betonnen put aan, waarbij de rechtervoorvelg kapot ging. De fiets vertoont geen schade. De bestuurder E.W. die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van het Shaym is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder, is  hangende het onderzoek ingevorderd. De zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeFietser laat het leven aan de Keizerstraat