dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Familieruzie leidt tot vernieling elektriciteitsvoorziening en arrestaties

lees ook ...

Verdachte M.D. aangehouden voor huiselijk geweld in Nickerie...

Op dinsdag 20 februari 2024 heeft de politie van het bureau Nieuw-Nickerie de verdachte M.D. gearresteerd vanwege herhaaldelijke overtreding van een beschermingsbevel. M.D. bezocht het woonadres van z...

In Livorno heeft de politie twee vrouwen, G.S en B.T, gearresteerd wegens het vernielen van elektrische bedradingen in de slaapkamer van L.W (44). L.W en G.S wonen op hetzelfde perceel en hebben al geruime tijd ruzie. Op 3 januari 2024 ontdekte L.W dat zijn slaapkamer geen elektriciteit meer had.

Na onderzoek met behulp van camerabeelden bleek dat G.S en B.T met behulp van een ladder toegang hadden gekregen tot de vliering en daar de vernielingen hadden aangericht. Na aanspreking van zijn zus G.S, gaf zij aan van plan te zijn nog meer kabels te vernielen.

L.W deed hierop aangifte bij de politie. De twee vrouwen werden ontboden op het politiebureau Livorno, waar ze bij aankomst werden gearresteerd voor vernieling. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide vrouwen in verzekering gesteld. De politie van station Livorno zet het onderzoek voort.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeFamilieruzie leidt tot vernieling elektriciteitsvoorziening en arrestaties