maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Familieruzie leidt tot aanhouding van verdachte in Nickerie

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

Het Regio Bijstandsteam West (RBTW) heeft op woensdag 12 juni 2024 de 62-jarige verdachte K.R., ook bekend als “Bhaina”, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres aan de Rambaran Mishreweg in het district Nickerie. Hij is overgedragen aan de politie van het bureau Corantijn.

Tegen deze verdachte hebben zijn neefje J.H. (33) en nichtje K.M. (25) op dinsdag 28 mei 2024 aangifte gedaan van respectievelijk bedreiging en openbare schennis van de eerbaarheid. Het neefje vertelde de politie dat het een boedelkwestie betreft, waarbij familieleden op één perceel wonen, maar in aparte woningen.

De oom vindt echter dat J.H. daar niet mag wonen. Verder verklaarde het neefje dat zijn oom in beschonken toestand zijn gezin met de dood heeft bedreigd en ook nog heeft gezegd dat hij de vrouw van zijn neefje seksueel zou misbruiken.

Het nichtje K.M. verklaarde aan de politie dat zij tegenover de woning van haar oom K.R. woont en dat hij, wanneer hij onder invloed van alcohol is, vanaf het balkon urineert. Wanneer K.R. op zijn gedrag wordt aangesproken of wanneer hij vrouwen langs ziet lopen, haalt hij zijn geslachtsdeel tevoorschijn.

De verdachte werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeFamilieruzie leidt tot aanhouding van verdachte in Nickerie