maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
1
(2)

Familiedrama: 65-jarige man vermoord 70-jarige zus

lees ook ...

Vrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik, R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. Op 20 januari heeft de aangeefster aangifte gedaan van deze gepleeg...

Bij een familiedrama aan de Gongrijpstraat in Paramaribo heeft de 65-jarige Ferdinand zijn vijf jaar oudere zus, Ethel Lieveld, doodgestoken. Toen de politie van het bureau Centrum op de locatie arriveerde, trof zij de vrouw nabij de keuken in een plas bloed aan. Ethel vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde officieel de dood vast. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) ter obductie in beslag genomen.

Het slachtoffer was vanaf de ochtenduren slecht gehumeurd, verneemt de politie. Volgens een andere zus, die ook daar woonachtig is, vermoedde Ethel dat er goederen uit haar kamer waren weggenomen. Na enkele uren begaven het slachtoffer, de zus alsook de jongere broer zich afzonderlijk naar hun slaapkamers.

Op een bepaald moment hoorde de zus een gestommel. Zij schonk geen aandacht hieraan, aangezien zij vermoedde dat de buren bezig waren met hun dieren. Toen zij kort daarna haar slaapkamer uitliep, zag zij haar zus Ethel in een plas bloed liggen.

De politie trof bij aankomst de verdachte aan. Het scherp voorwerp waarmee hij zijn zus enkele keren fatale steken had toegebracht op het lichaam hield hij nog in zijn hand. Ferdinand werd gesommeerd het scherp voorwerp neer te leggen en in de boeien geslagen. De moordenaar is na overleg met het OM in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeFamiliedrama: 65-jarige man vermoord 70-jarige zus