dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ex-vriendin aangehouden na aangifte van mishandeling en smaad

lees ook ...

21-jarige steekt andere man in de hals

De 21-jarige S.M. werd in de avond van zaterdag 23 september 2023 door omstanders staande gehouden, nadat hij aan de Radhaweg in het ressort Livorno een manspersoon met een scherp voorwerp een steekve...

Het slachtoffer S.H. heeft aangifte gedaan van mishandeling, smaad, laster en belediging tegen zijn voormalige vriendin A.S. bij het politiebureau in Nieuw-Nickerie. Volgens S.H. ontstonden de problemen nadat hij aan het begin van het jaar 2023 een einde had gemaakt aan hun liefdesrelatie, wat bij A.S. duidelijk niet goed viel.

Na de breuk bezocht A.S. regelmatig het werkadres van S.H., waar ze hem in het bijzijn van anderen uitschold en beledigde. Op 26 juli 2023 ging zij zelfs zo ver dat ze hem opnieuw op zijn werklocatie opzocht, hem verbaal aanviel en hem enkele klappen in het gezicht en op de borststreek toebracht.

De politie heeft de verdachte, A.S., gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Na voorgeleid te zijn aan het Openbaar Ministerie, is A.S. na een ernstige waarschuwing vrijgelaten. De zaak zal verder worden onderzocht door de autoriteiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEx-vriendin aangehouden na aangifte van mishandeling en smaad