donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
5
(1)

Ex-vriend beschuldigd van naaktfoto verspreiding en bedreiging in Rijsdijk incident

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

Op dinsdag 17 oktober 2023 heeft het politiebureau Rijsdijk de 30-jarige verdachte L.L. in hechtenis genomen wegens het verspreiden van naaktfoto’s en bedreiging van zijn ex-vriendin, A.G. (21). De ex-vriendin deed aangifte bij het genoemde bureau. Volgens de aangeefster had zij de relatie met L.L. beëindigd vanwege frequente ruzies tussen hen beiden. Dit besluit viel niet goed bij de man, die vervolgens zonder haar medeweten foto’s nam terwijl zij naakt was.

Deze foto’s stuurde hij naar haar zus en haar ex-vriend. Toen zij hiervan op de hoogte werd gebracht, deed zij onmiddellijk aangifte bij de politie. Na onderzoek en het vergaren van informatie, spoorden leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de verdachte op 17 oktober 2023 op en arresteerden hem aan de Tourtonnelaan.

Daarna werd hij overgebracht naar het politiebureau Rijsdijk voor voorgeleiding. In overleg met het Openbaar Ministerie werd besloten dat de verdachte L.L. in afwachting van verder onderzoek door de politie in voorlopige hechtenis blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEx-vriend beschuldigd van naaktfoto verspreiding en bedreiging in Rijsdijk incident