donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ex-partner mishandelt en bedreigt ex-vrouw

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

De 39-jarige verdachte Andy M. is door de politie van het bureau Livorno aan de Klepperstraat voor bedreiging en mishandeling van zijn ex-vrouw aangehouden. De wetsdienaren werden op 8 oktober telefonisch in kennis gesteld van de bedreiging en mishandeling op adres.

Daar aangekomen constateerden de politieambtenaren dat de verdachte vijf kinderen heeft met zijn ex-vrouw. Zij hebben bovendien 20 jaren samen op één adres gewoond. De relatie tussen de vrouw en de man is al een jaar beëindigd.

De vrouw ging op die bewuste dag naar de grootmoeder van haar ex-man om geld op te halen voor het kopen van schoolbenodigdheden voor de kinderen. Juist op dat moment ging Andy ook naar zijn grootmoeder, waarbij zij elkaar op straat tegenkwamen.

Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen Andy en de vrouw, waarbij de ex-man overging tot het plegen van de strafbare handelingen. De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Er is afgestemd met het Openbaar Ministerie waarna Andy door de politie in verzekering is gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEx-partner mishandelt en bedreigt ex-vrouw