woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ex-man steekt vrouw neer en neemt verdelgingsmiddel in

lees ook ...

Verdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal

Op donderdag 30 november 2023 is de verdachte T.S. kort na de diefstal van een zijspiegel aangehouden door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie. Een opletten...

De 40-jarige G.G. werd in middag van donderdag 28 september 2023 door haar ex-vriend N.R. (38) neergestoken op de hoek van de Rijsdijk- en de Indira Gandhiweg. Het slachtoffer had kort daarvoor aangifte van molest tegen haar ex-vriend gedaan op het politiebureau Rijsdijk.

Nadat de aangeefster het bureau had verlaten, hoorden de wetsdienaren kort daarna een geschreeuw en namen poolshoogte. Daarbij werd door de politie geconstateerd dat de ex-vriend de aangeefster al die tijd had opgewacht. Op voormelde hoek moet de vrouw bij een vermoedelijke schermutseling op haar rug op de grond terecht zijn gekomen.

Zittend op de vrouw, bracht de verdachte haar enkele steken met een scherp voorwerp in haar borststreek toe, waarna hij een fles verdelgingsmiddel tevoorschijn haalde en de inhoud daarvan opdronk. Met de ambulance werden zowel de man als de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte die niet aanspreekbaar is, ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis. De gezondheid toestand van de vrouw is stabiel en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEx-man steekt vrouw neer en neemt verdelgingsmiddel in