dinsdag 6 december 2022
24.4 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
5
(1)

Ex-agent gearresteerd voor gewapende overval in Suriname

lees ook ...

Ontwerp nieuw B.O.G gebouw aan de president gepresenteerd

Het ontwerp van de nieuwbouw van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), is op donderdag 01 december 2022 aan President Santokhi gepresenteerd door de architecten die met het ontwerp belast zijn. H...

De ex-agent Murvin V. is door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden aan de Kennedyweg. Hij wordt verdacht van het plegen van een beroving aan de Leo Eleazerstraat. Een auto van de verdachte is in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat hetzelfde voertuig was ingezet bij de beroving aan de Leo Eleazerstraat.

Twee gewapende rovers hadden op 29 januari rond 18:45 uur op een auto geschoten. Zij wisten daarbij de halsketting van een 21-jarige vrouw buit te maken.

De vrouw zat in haar wagen aan de Leo Eleazerstraat ter hoogte van pandnummer 39. Een vriendin van haar was bezig spullen uit het voertuig uit te laden. Op een gegeven moment liep de vriendin in de richting van haar woning.

Twee mannen gingen plotseling naar het slachtoffer dat in de auto was en vielen haar aan. Zij wisten haar halsketting buit te maken. Zij hebben met vuistvuurwapens geschoten op de auto toen het slachtoffer begon te gillen om hulp. De criminelen stapten daarna in een gereedstaande auto waarin zij zijn weggereden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEx-agent gearresteerd voor gewapende overval in Suriname