zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Elfjarige jongen gewond geraakt door stroomstoten

lees ook ...

Acht koeiendieven aangehouden

Er zijn door de politie in de geruchtmakende koeiendiefstal te Wageningen in het district Nickerie acht verdachten aangehouden. Allen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) achter slot en gr...

De elfjarige T.C. heeft in een weiland te Sunny Point verwondingen opgelopen door stroomstoten. Dit ongeluk deed zich volgens de politie op 31 augustus voor. De jongen was per eigen gelegenheid naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat T.C. met andere jongens waarmee hij eerder had gevoetbald op weg was naar huis. Bij het overspringen van een sloot, waar er diverse elektriciteitskabels lopen, kwam de elfjarige jongen op enkele kabels te vallen.

Vanwege de zware regenval, liepen de kabels in het water, waardoor de jongen stroomstoten door het lichaam kreeg. T.C. verloor het bewustzijn en liep verwondingen op. Gebleken is dat de elektriciteitskabels illegaal zijn getrokken om stroom af te tappen.

Onderweg naar het ziekenhuis werd de familie met het slachtoffer door de politie van Leiding 9a naar de SEH begeleid. Het slachtoffer is op de kinderafdeling van de Intensive Care Unit (ICU) opgenomen. Zijn situatie is stabiel en hij verkeert buiten levensgevaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeElfjarige jongen gewond geraakt door stroomstoten