dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(2)

Elektriciën aangehouden voor oplichting supermarktmanager met valse belofte

lees ook ...

Bigidagoe vermoord

Vanochtend is de 26-jarige rapper Bigidagoe doodgeschoten. De schietpartij vond rond 05.30 uur plaats op een bedrijventerrein in Sloterdijk, Amsterdam bevestigt een politiewoordvoerder na berichtgevin...

De stootgroep van Oost heeft op 1 februari een man, bekend als H.R., gearresteerd op zijn werkplek op verdenking van het oplichten van een supermarktmanager voor een aanzienlijk bedrag in Amerikaanse dollars. H.R., die in zijn vrije tijd als elektricien werkt, wordt ervan beschuldigd te hebben beloofd om onderdelen voor een walk-in freezer te bestellen en te installeren, een belofte waar hij niet aan heeft voldaan.

Sinds oktober 2023 had de manager van de supermarkt geld overhandigd aan H.R. voor de aankoop van de benodigde onderdelen. Op 10 januari 2024 belde H.R. de manager met de mededeling dat hij de installatie op 18 januari zou uitvoeren. Echter, na deze afspraak verdween H.R. van de radar; zijn mobiele telefoon werd uitgeschakeld en hij liet niets meer van zich horen.

Na de mislukte afspraak en het uitblijven van de levering, deed de manager aangifte van oplichting. Dit leidde tot de aanhouding van H.R. op zijn werkplek. Hij is vervolgens overgebracht naar het politiebureau te Meerzorg voor verder onderzoek.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten H.R. in verzekering te stellen wegens de ernst van de beschuldigingen tegen hem.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeElektriciën aangehouden voor oplichting supermarktmanager met valse belofte