vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Eigenaar ziet gestolen goederen op Facebook en licht politie in; vijf aanhoudingen

lees ook ...

Supervisor gearresteerd door Narcoticabrigade voor rol in dr...

Op zondag 24 maart 2024 heeft de Narcoticabrigade een belangrijke stap gezet in het onderzoek naar een grote drugsvangst door de arrestatie van de 37-jarige D.S. Deze verdachte, werkzaam als loading s...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft dinsdag vijf verdachten aan de Jozef Israëlstraat ter hoogte van de Saoenamarkt aangehouden. Deze mannen worden ervan verdacht zich in de nacht van 8 op  9 januari aan de Anton Dragtenweg schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een aantal werktuigen uit een container.

De benadeelde deed op 10 januari aangifte van deze diefstal op voormeld politiebureau. Volgens bekomen informatie zou een verdachte via Facebook de gestolen goederen verkopen, waarbij er op een gegeven moment een ontmoeting zou plaatsvinden met de koper. De politie die inmiddels op de hoogte was van deze informatie, stelde gelijk een onderzoek in en hield op de afgesproken locatie drie verdachten aan met in hun bezit een lasmachine en elektriciteitskabels.

Na uitgewerkte informatie werden nog twee verdachten, die bekenden zijn van de politie in de kraag gevat. Het gaat in deze om Kevin K. (26) en Arnold S. (39). Hangende het onderzoek zijn de buitgemaakte goederen in beslag genomen.

Na de voorgeleiding van de vijf verdachten werden drie hunner na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl Kevin en Arnold door de politie in verzekering zijn gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEigenaar ziet gestolen goederen op Facebook en licht politie in; vijf aanhoudingen