maandag 17 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Eigenaar ziet gestolen goederen op Facebook en licht politie in; vijf aanhoudingen

lees ook ...

Guyanese visser vast na aanval met scherp voorwerp

De 42-jarige Guyanese visser C.V., ook bekend als “Strongy,” is op maandag 10 juni 2024 door het Regio Bijstandsteam West (RBTW) opgespoord en aangehouden. Tegen C.V. was er op zondag 9 juni 2024 aang...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft dinsdag vijf verdachten aan de Jozef Israëlstraat ter hoogte van de Saoenamarkt aangehouden. Deze mannen worden ervan verdacht zich in de nacht van 8 op  9 januari aan de Anton Dragtenweg schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een aantal werktuigen uit een container.

De benadeelde deed op 10 januari aangifte van deze diefstal op voormeld politiebureau. Volgens bekomen informatie zou een verdachte via Facebook de gestolen goederen verkopen, waarbij er op een gegeven moment een ontmoeting zou plaatsvinden met de koper. De politie die inmiddels op de hoogte was van deze informatie, stelde gelijk een onderzoek in en hield op de afgesproken locatie drie verdachten aan met in hun bezit een lasmachine en elektriciteitskabels.

Na uitgewerkte informatie werden nog twee verdachten, die bekenden zijn van de politie in de kraag gevat. Het gaat in deze om Kevin K. (26) en Arnold S. (39). Hangende het onderzoek zijn de buitgemaakte goederen in beslag genomen.

Na de voorgeleiding van de vijf verdachten werden drie hunner na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl Kevin en Arnold door de politie in verzekering zijn gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEigenaar ziet gestolen goederen op Facebook en licht politie in; vijf aanhoudingen