woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Echtpaar schoot uit wraak en werd opgesloten

lees ook ...

Politie-inspecteur grijpt in nadat verdachte goederen steelt...

Op vrijdag 26 mei 2023 heeft de politie de 37-jarige verdachte M.G. gearresteerd aan de Wilhelminastraat, ter hoogte van Shell On The Run. De arrestatie vond plaats naar aanleiding van een diefstal va...

Het echtpaar R.S., 45 jaar en L.L., 31, werden in de vroege ochtend van woensdag 19 april 2023 op een adres aan de Williamstraat door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden, nadat zij in de late avond van dinsdag 18 april, tot twee keren toe een melding kregen, dat een man te keer ging op twee afzonderlijke adressen aan de Cocoslaan.

Voor de komst van de politie op voornoemde adressen had R.S. samen met zijn partner, in een auto de locaties verlaten. De politieambtenaren kregen in de vroege ochtend van 19 april jongstleden, voor de derde keer een melding dat één van deze personen op een adres aan de Williamstraat schoten had gelost. Bij aankomst van de politie op het adres was het echtpaar na de daad weggereden. Er werd een projectiel aangetroffen dat in beslag werd genomen. Niemand raakte gewond, maar er waren kogelinslagen aan de woning te zien waargenomen.

Door kordaat optreden van de politieambtenaren werden R.S. en L.L. in de directe omgeving aan de hand van de signalementen en omschrijving van het voertuig aangehouden. Het motief tot hun daad ligt in het feit dat R.S. in een zaak van donderdag 16 maart jongstleden, verwondingen had opgelopen en wraak wilde nemen. Het wapen dat hij vermoedelijk illegaal in zijn bezit had, is in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het echtpaar door de politie in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEchtpaar schoot uit wraak en werd opgesloten