woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

EBS mast bijna in brand door vuilverbranding onverlaat

lees ook ...

Zwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Centrum ontving een melding van een steekincident op die locatie. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze slachtoffer aan, wiens identiteit nog onbekend is. De 39-jarig...

De politie van het bureau Santodorp heeft op donderdag 6 april 2023 de 40-jarige verdachte A.M. alias Flinke, kort na een EBS mast in brand te hebben gestoken aan de Nieuw Weergevondenweg, Aangehouden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie bleek, dat de verdachte het vuur had aangestoken om vuil dat nabij de EBS mast was te verbranden. Het vuur ontwikkelde zich tot een grasbrand, waarbij de onderkant van de mast en een straatnaam bord brandschade opliep. Het lukte en oplettende burger om het vuur vóór de komst van de politie te blussen.

Aan de hand van camerabeelden kwam A.M. als verdachte van de brandstichting in beeld. Hij werd opgespoord en in de directe omgeving aangehouden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Uit de administratie is gebleken dat er tegen deze verdachte eerder ook aangifte van diefstal van een rijwiel was gedaan. Het rijwiel is nog niet achterhaald door de politie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeEBS mast bijna in brand door vuilverbranding onverlaat