dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
5
(1)

Duo aangehouden voor poging tot moord, doodslag en zware mishandeling

lees ook ...

Ex-vriend voor vernieling, mishandeling, diefstal en bedreig...

De 45-jarige J.P. is op 21 februari door een alerte politieman gesignaleerd en met assistentie van de politie van het bureau Latour aan de Faiselweg aangehouden. De man wordt ervan verdacht twee ex-vr...

De 35-jarige GO en een jaar oudere EC zijn door de politie aangehouden voor poging tot moord, doodslag en zware mishandeling. Onlangs kreeg de politie van Brownsweg de melding van een vechtpartij in een winkel bij de goudzoekersnederzetting te Villa Brazil. Op locatie aangekomen bleek er een vechtpartij gaande te zijn tussen een groep Vietnamezen en groep marron arbeiders. Op een bepaald moment verlieten de marron arbeiders de plek, waar de Vietnamezen zelfs wonen.

Na enige tijd kwamen de marron arbeiders terug naar de locatie en gooiden twee brandbommen op het winkelpand. De Vietnamees Huy Than Van die op dat moment lag te slapen liep hierdoor ernstige brandwonden op over zijn lichaam.

Het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Huy is op 20 november ten gevolge van de brandverwondingen in de ziekeninrichting overleden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDuo aangehouden voor poging tot moord, doodslag en zware mishandeling