maandag 30 januari 2023
28.7 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverslaafde zoon vast om mishandeling moeder

lees ook ...

Hard drugs handelaars opgepakt en opgesloten

De verdachten Max B. 43, en Ibrahim S., 21 jaar, zijn op maandag 23 januari ter zake overtreding van de wet verdovende middelen en de wet Economische delicten, aangehouden door manschappen van de oper...

De 35-jarige N.S. is op 1 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie, afdeling Huiselijk Geweld aangehouden voor mishandeling van zijn moeder. Het slachtoffer R.S. deed voor het eerst op 17 februari aangifte tegen haar zoon, maar wenste echter geen strafrechtelijke vervolging.

Ze gaf de wetsdienaren toen te kennen dat hij drugsverslaafde is en het best in een afkickcentrum geplaatst kan worden. Dit, omdat N.S. haar vaker slaat wanneer hij geen geld van haar kan krijgen. Van de mishandelingen hield ze vaker letsels over.

Op 15 maart deed de moeder wederom aangifte tegen haar zoon, toen hij haar weer slagen had toegebracht, maar wenste wel strafrechtelijke vervolging tegen hem.

De drugsverslaafde zoon werd opgespoord en aangehouden. Tijdens zijn voorgeleiding weigerde hij om antwoord te geven op de gestelde vragen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverslaafde zoon vast om mishandeling moeder