woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Drugsverslaafde verdachte ‘Okro Bal’ gearresteerd na inbraak in restaurant

lees ook ...

Verdachte gearresteerd na zijspiegeldiefstal

Op donderdag 30 november 2023 is de verdachte T.S. kort na de diefstal van een zijspiegel aangehouden door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aan de H.N. Van Dijkstraat in Nickerie. Een opletten...

De Recherche van Regio West (RRW) heeft tijdens een surveillance de verdachte P.K., ook bekend als “Okro Bal”, aangehouden. P.K., die een bekende drugsverslaafde is, wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van die dag de voordeur van een restaurant te hebben geforceerd en zich zo toegang tot het gebouw te hebben verschaft.

De politie van het betreffende bureau reageerde op een melding van inbraak en trof de buurman H.F. aan. Hij vertelde hen dat hij in de vroege ochtend wakker schrok door een knal die uit de richting van het restaurant kwam, gelegen tegenover zijn woning aan de A.K. Doerga Shawstraat in het district Nickerie.

Hij snelde naar buiten en zag een man bij het restaurant. Toen de verdachte H.F. zag, vluchtte hij weg, achtervolgd door H.F. Op een bepaald moment moest H.F. stoppen met achtervolgen, omdat de verdachte een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en hem bedreigde.

De eigenaar van het restaurant meldde zich ook bij de politie en gaf aan dat een bluetooth muziekspeler en een trommel met de dagopbrengst waren gestolen. Buurvrouw L.M. voegde zich bij de politie en vertelde dat de verdachte P.K. haar autoruit had ingeslagen en daarbij haar auto-accu, een krik en bijbehorende sleutel, en een wielsleutel had gestolen.

Na zijn arrestatie werd P.K. naar het politiebureau gebracht voor voorgeleiding. In afwachting van het onderzoek is de verdachte P.K. door het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverslaafde verdachte 'Okro Bal' gearresteerd na inbraak in restaurant