dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverslaafde verdachte na maanden op de vlucht aangehouden voor diefstal

lees ook ...

Illegale Braziliaan gearresteerd voor gewelddadige hotelbero...

Op dinsdag 19 september 2023 werd de 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst, die illegaal in Suriname verbleef, aangehouden in het ressort Geyersvlijt door de Recherche van Regio Paramaribo...

De politie van het bureau Leiding 9a, heeft na verkregen informatie, de 25-jarige verdachte W.S. opgespoord en aangehouden op een adres in het Doebeproject te Leiding 9a. W.S., die een drugsverslaafde is, wordt ervan verdacht zich in de maanden januari en juni van dit jaar meerdere keren schuldig te hebben gemaakt aan diefstal. Na de aangifte wist hij geruime tijd uit handen van de politie te blijven.

Volgens de aangeefster N.P. had zij enkele jaren geleden W.S. uit medelijden in huis genomen nadat ze naar Suriname was geëmigreerd. Hij sliep destijds op straat en had geen vaste woon- of verblijfplaats. Op een bepaald moment merkte N.P. op dat er spullen uit haar woning verdwenen, waaronder geldbedragen, persoonlijke bezittingen, een kooi met duiven en een pitbull. Na de aangifte hield W.S. zich schuil, maar op 28 juli 2023 werd hij uiteindelijk gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau voor voorgeleiding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte W.S. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverslaafde verdachte na maanden op de vlucht aangehouden voor diefstal