woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverkopers en koper aangehouden

lees ook ...

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-ja...

De politie van Regio Oost hield in de avond van dinsdag 28 februari 2023 bij een inval voor een service station te Nieuw Amsterdam de drie drugsverkopers Raif B. (26), Eric F. (43) en de 41-jarige Rabindra D. alias ‘Bang Bang’ aan. Het drietal was bezig met het crack cocaïne verhandelen van cocaine.

Op Raif werden 26 pitjes crack cocaïne met een gewicht van 4,26 gram, een grijze digitale fijn weger en SRD 130 0aangetroffen. De verdachte Eric had 0,3 gram hasj en 07 pitjes crack cocaïne bij zich. Op Rabindra werd er niets gevonden, maar ene Kevin J. die zich eveneens op de locatie bevond met 01 pit crack cocaïne in zijn bezit, hield de wetsdienaren voor het verderfelijke spul bij Rabindra te hebben gekocht.

Laatstgenoemde drugsverkoper was eerder samen met zijn moeder en zus door de Stootgroep van de politie aangehouden en toen 03 maanden in verzekering gesteld.

De drie drugsverkopers werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Ook de koper Kevin zal bij process-verbaal worden verhoord.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverkopers en koper aangehouden