zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverkopers en koper aangehouden

lees ook ...

BID team houdt drie drugssmokkelaars aan op Pengelluchthaven...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op de Internationale J.A. Pengelluchthaven drie passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aangehouden. De gearresteerde...

De politie van Regio Oost hield in de avond van dinsdag 28 februari 2023 bij een inval voor een service station te Nieuw Amsterdam de drie drugsverkopers Raif B. (26), Eric F. (43) en de 41-jarige Rabindra D. alias ‘Bang Bang’ aan. Het drietal was bezig met het crack cocaïne verhandelen van cocaine.

Op Raif werden 26 pitjes crack cocaïne met een gewicht van 4,26 gram, een grijze digitale fijn weger en SRD 130 0aangetroffen. De verdachte Eric had 0,3 gram hasj en 07 pitjes crack cocaïne bij zich. Op Rabindra werd er niets gevonden, maar ene Kevin J. die zich eveneens op de locatie bevond met 01 pit crack cocaïne in zijn bezit, hield de wetsdienaren voor het verderfelijke spul bij Rabindra te hebben gekocht.

Laatstgenoemde drugsverkoper was eerder samen met zijn moeder en zus door de Stootgroep van de politie aangehouden en toen 03 maanden in verzekering gesteld.

De drie drugsverkopers werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Ook de koper Kevin zal bij process-verbaal worden verhoord.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverkopers en koper aangehouden