zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverkopers aangehouden

lees ook ...

Dodelijk incident in Surinaamse winkel: Verdachte ‘Ram...

Op zaterdag 24 februari 2024 werd G.I., ook bekend als "Rambo", betrapt tijdens het stelen van een fles parfum in een winkel aan de Drs. Sophie Redmondstraat, waar hij vermoedelijk een zwerversbestaan...

Leden van de afdeling Narcoticabrigade hebben in verband met de bestrijding van de criminaliteit vrijdag te Bernarddorp in het district Para, de verdachte A. op zijn woonadres aangehouden. In de woning van de bekende drugverkoper A, zijn er een aantal wikkels met cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Dezelfde avond is bij een inval in een woning op het Hanna’s Lust project een aantal wikkels cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Op dat adres zijn in de kraag gevat de drugverkoper Romano C. en Gabriella L.

De drie verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de twee drugverkopers A. en Romano door de politie in verzekering gesteld, terwijl Gabriella na verhoor is heengezonden.

De afdeling Narcoticabrigade van de politie zal ter indamming van de criminaliteit meerdere invallen plegen op verschillende drugslocatie in Paramaribo en de districten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverkopers aangehouden