woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
5
(1)

Drugsverkoper aangehouden en in verzekering gesteld

lees ook ...

Vader en zoon aangehouden bij woninginval; politie vindt dru...

In een gezamenlijke actie heeft de politie van het bureau Henar in de morgen van zondag 21 juli 2024 bij een inval in een woning aan de Duytsweg in het district Nickerie een hoeveelheid drugs en conta...

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft op dinsdag 13 juni 2023 de 36-jarige M.R. op de kruising van de Tamat- en de Jaj Apoeraweg te Meerzorg staande gehouden, die in het bezit bleek te zijn van verdovende middelen.

De verdachte had in een tas 39 stuks cocaïne pitjes met een gewicht van 17,4 gram, een hoeveelheid gestolde witte vloeistof, marihuana met een gewicht van 4,2 gram, een fijn weger en een geldbedrag in SRD. Dit alles werd in beslag genomen. Het politie onderzoek wees uit dat M.R. drugsverkoper blijkt te zijn.

Hij werd als overtreder van de wet op verdovende middelen, ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Meerzorg. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.R. hangende het onderzoek ter zake overtreding van de wet verdovende middelen in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverkoper aangehouden en in verzekering gesteld