zaterdag 25 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Drugsverkoper aangehouden, drugs in beslag genomen

lees ook ...

Vluchtende verdachte door de politie beschoten

De verdachte R.R. liep in de avond van vrijdag 17 maart jongstleden tijdens een politieoptreden aan de van Sommelsdijkstraat een schotverwonding op bij zijn vlucht met 'zijn' auto. Politieambtenare...

Drugsverdachte Ashwin P. 38 jaar, is in de vroege ochtend van woensdag 15 februari door de politie van het bureau Corantijn aangehouden door de politie, na een melding over een manspersoon die voor een winkel op de hoek van de Ramadhar Rajaram- en de Skroerkiweg bezig was drugs te verkopen.

Bij aankomst van de politie gooide bedoelde manspersoon iets weg in de langs de weg lopende goot en zette het op een lopen. Het lukte de wetsdienaren hem in de boeien te slaan. In een tas die hij bij zich had, werden aangetroffen en in beslag genomen 08 stuks Zip Lock zakjes, vermoedelijk inhoudende een hoeveelheid hasj met een gewicht van meer dan 06 gram. Hij gaf de politie te kennen dat een deel van de drug voor eigen gebruik was en het ander deel zou verkopen.

Verder gaf de drugsverdachte toe dat hij bij het zien van de politie, een kleine hoeveelheid marihuana in de langs de weg lopende goot te hebben weggegooid. Bij een ingesteld onderzoek in de goot is de drug niet achterhaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de drugsverdachte Ashwin in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverkoper aangehouden, drugs in beslag genomen