zaterdag 27 november 2021
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Drugsverdachten opgesloten na inval politie

lees ook ...

Jonge Nederlandse vrouw met drugs aangehouden in Suriname

Afgelopen woensdag is een 23-jarige Nederlandse vrouw met meer dan 3 kilo cocaïne aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname. Tijdens de controle is zij ontmaskerd. De vrouw zegt n...

Na een inval van de politie zijn Ryan H. (37) en Bidjai M. (46)  in het ressort Santodorp in verzekering gesteld. Zij waren in het bezit van drugs. Twee anderen mannen die ook in het huis werden aangetroffen zijn heengezonden. In totaal namen de wetsdienaren in totaal 66 wikkels cocaïne en twee bollen marihuana in beslag.

De inval werd gepleegd, nadat de politie werd getipt, dat  er drugshandel gaande  was  op het adres. Toen Ryan H  de rechercheurs zag heeft hij geprobeerd om de drugs te verbergen door het in  een pot  te gooien op het perceel van de buren. Deze pot bleek 58 wikkels cocaïne  te bevatten met een gewicht van 12,18 gram. Bij de voorgeleiding ontkende hij deze handeling te hebben gepleegd, en tegelijk zegt hij dat de drugs niet bij hem hoorde.

Bidjai M., had acht wikkels en twee bollen marihuana met een totaal gewicht van twaalf gram bij zich. Naar zijn zeggen moest hij de drugs voor iemand  verkopen. De cocaïne en marihuana zijn in beslaggenomen door de Narcoticabrigade.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrugsverdachten opgesloten na inval politie