woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
0
(0)

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

lees ook ...

Gouddelver neergeschoten tijdens confrontatie met Braziliaan...

Maandagavond raakte een 36-jarige gouddelver genaamd P.A. gewond door een schotverwonding in het Nassaugebied. Hij bevond zich samen met vier andere gouddelvers op een ATV toen ze werden beschoten van...

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende middelen en vuurwapenwet aangehouden.

Na een melding dat er op de woonadressen van dit tweetal drugs werd verhandeld, is R.T. in zijn woning aan de Ruysdaelstraat aangehouden. Op  dat adres werd in zijn auto en de kofferbak van het voertuig een hoeveelheid marihuana van totaal 336 gram, een blok hasj van 18 gram, een fijn weger en 30 stuks XTC pillen aangetroffen. In de broekzak van de verdachte werd er ook een hoeveelheid hasj van 1,05 gram gevonden.

De verdachte A.L. werd op een adres aan de Kwattaweg in een woning annex winkel door de politie in de boeien geslagen. In een kamer werden een zak marihuana van 190 gram, een blok hasj van 70 gram, een aantal wikkels hasj met een gewicht van 35 gram, twee zakjes cocaïne van in totaal 47 gram, een hoeveelheid sukru van 07 gram, 198 XTC pillen en geldbedragen in SRD, Euro en U$ aangetroffen. Ook werd er een vuistvuurwapen van het merk Glock, waarvan de verdachte A.L. geen vuurwapenvergunning kan overleggen, gevonden.

Alle aangetroffen goederen werden door de politie in beslag genomen, waarna beide verdachten ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimedrugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen